Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Aktuelt

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Akasia Renhold er blitt godkjent som miljøfyrtårn. Sammen med Wergeland Bedriftsutvikling har avdelingen arbeidet med både overordnede og konkrete rutiner, systemer og planer for å bli godkjent. Arbeidet har munnet ut i enkle, konkrete miljømål for avdelingens virksomhet.

Å være et miljøfyrtårn handler ikke bare om det ytre miljøet, men også om psykosoialt arbeidsmiljø, støy, belastning, opplæring, risikovurderinger og avvikshåndtering. Gjennom et digitalt system har vi fått konkrete verktøy som hjelper oss å tenke miljø i alle ledd og jobber systematisk med miljøtiltak i hverdagen. 


Akasia har et tydelig samfunnsansvar som skal ivaretas. Sammen skal vi utvikle Renhold, og etterhvert andre avdelinger til å bli enda mer miljøbevisste. Sertifiseringen er først og fremst et klapp på skulderen for godt gjennomført prosess. Samtidig er sertifiseringen første steg i et langsiktig arbeid. 

 

Les mer om Miljøfyrtårn her.

 

Hva gjør Akasia renhold i det daglige for å være miljøbevisste?

  • Vi har fokus på minst mulig bruk av biler, der planlegging og samkjøring er viktige elementer. Kan vi gå eller bruke offentlig transport til arbeidssted – gjør vi det!
  • Vi har fokus på å bruke utstyr av god kvalitet – med lang levetid.
  • Vi har fokus på HMS og benytter oss av moderne vaskemetoder for å redusere belasting på kroppen.
  • Vi bruker kun miljømerket vaskeprodukter.
  • Vi bruker micromopper – og reduserer slik bruken av kjemiske produkter.
  • Vi har begrenset bruken av plast emballasje og kildesorterer.
  • Vi har fokus på at innkjøp av resirkulerbart forbruksmateriell.
Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern