Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Tjenester

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Trepleie i Bergen

Trepleie er en helhetlig vurdering av sikkerhet, estetikk og verdi. Mange tenker at de kan felle trær selv og setter i gang uten å ta hensyn til egen sikkerhet eller sikkerheten til eiendommer i nærheten. Trefelling innebærer alltid en risiko, velg derfor fagfolk som har de riktige sertifiseringene som trengs - å forebygge risiko er trepleierens viktigste oppgave.

 

Visste du at eiere av trær i urbane områder har en aktsomhetsplikt. Denne plikten kan man oppfylle ved å la en trepleier kontrollere og beskjære trærne ved behov og med jevne mellomrom. 

 

Akasia trepleie er spesialister på arbeid med trær i Bergen og omegn. Vi bruker oppdaterte hjelpemidler og profesjonelt utstyr. Vi utfører jobben med fokus på sikkerhet, kvalitet og effektivitet. Akasia trepleie ble etablert i 2006 og har per i dag 4 sertifiserte ansatte. 

 

Send oss gjerne en melding via kontaktskjemaet som du finner nederst på siden dersom du har behov for hjelp så tar vi kontakt med deg snarlig.

 

Arbeidsfeltet trepleie er mangfoldig og vi kan tilby tjenester innen de fleste kategorier:

 

Trefelling:

  • Vi utfører alt av trefelling i Bergen og omegn. Vi har erfaring med felling av vanskelige trær ved hjelp av klatreteknikker og/eller ved bruk av lift.

Beskjæring:

  • Vi utfører alt av beskjæring av planter, busker og trær. Jevnlig beskjæring sørger for at plantene trives og holder seg sunnere og friskere ved at alt det døde og syke fjernes. 

Stubbefresing:

  • Stubbefresing er en enkel og skånsom måte og fjerne stubber og røtter på.

Planting og flytting av trær:

  • Vi hjelper deg med å skape et vakkert grøntområde. Har du behov for å flytte et tre eller trenger ny beplantning vil våre arborister hjelper deg å finne fram til beste løsning.

Tilstandsvurdering:

  • Er treet er sykt eller har en sopp infeksjon? Er du usikker på om treet utgjør en fare? 

    Kontakt oss for en tilstandsvurdering utført av fagfolk.  

Er du usikker på hvilket behov du har? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. 

Personvern